Menu

Proces proizvodnje

Naše rakije započinju svoj put u voćnjacima kraja u kojem živimo. 

Svaka boca nastaje klasičnim postupkom pečenja, kojim iz najzdravijeg voća nastaje ekstrakt arome i sunca.

Koristimo samo najbolje domaće voće u punoj zrelosti a ono kroz proces kontrolirane fermentacije na optimalnoj temperaturi razvija svoje najbolje arome i alkohole. Nema niti hladne filtracije pa je stoga rakija aromatičnija i punog voćnog okusa.

Rakiju pečemo u kotlovima od kovanog bakra (alambic charentais) koji su i dalje prvi izbor najboljih svjetskih destilerija, i kroz dvostruku destilaciju uz odvajanje svih loših alkohola na početku i na kraju destilacije, dobivamo vrhunski proizvod.

Odležavanje viljamovke u skladu je s trendovima u svjetskoj proizvodnji te se vrši u staklenim spremnicima. Šljivovica pak dozrijeva u novim bačvama od slavonskoga hrasta najmanje godinu dana prije punjenja u boce.  

Dizajn boca u potpunosti je podređen sadržaju: nektaru koji donosi ono najbolje i najistinitije iz krušaka i šljiva.