Uzgoj voća
Naše rakije započinju svoj put u voćnjacima Moslavine, Slavonije, Like… Svaka boca nastaje klasičnim postupkom destilacije, kojim iz najzdravijeg voća nastaje ekstrakt arome i sunca.
Berba
Koristimo samo najbolje domaće voće u punoj zrelosti a ono kroz proces kontrolirane fermentacije na optimalnoj temperaturi razvija svoje najbolje arome i alkohole. Nema niti hladne filtracije pa je stoga rakija aromatičnija i punog voćnog okusa.
Destilacija
Rakiju destiliramo u kotlovima od kovanog bakra (alambic charentais) koji su i dalje prvi izbor najboljih svjetskih destilerija, i kroz dvostruku destilaciju uz odvajanje svih loših alkohola na početku i na kraju destilacije, dobivamo vrhunski proizvod.
Odležavanje
Odležavanje viljamovke u skladu je s trendovima u svjetskoj proizvodnji te se vrši u staklenim spremnicima. Šljivovica pak dozrijeva u bačvama od slavonskg hrasta.